SmartLocker Logo
Wij vonden dat het tijd was voor een revolutie. Het kluisje 2.0

Mike Brachten, Smartlocker

SmartLocker in a nutshell

Met ons SmartLocker bord leveren we maatwerk in slimme slotmechanismen. Met ons modulaire SmartLocker bord leveren we een platform voor het slimmer maken van vrijwel ieder slot of kluisje. Tevens hebben we uitvoeringen samengesteld waarvan wij denken dat de onderdelen optimaal kunnen samenwerken.

SmartLocker for School is een uitvoering van SmartLocker. Het is een slim kluisje met RFID en Wi-Fi technologie, een LCD Scherm en een TFT Scherm. Door het toevoegen van de RFID lezer, kunnen eindgebruikers het kluisje ontgrendelen met behulp van bijvoorbeeld een pas, sleutelhanger of mobiele telefoon. De Wi-Fi chip zorgt ervoor dat gebruikers ook met behulp van onze app hun kluisje kunnen beheren. Door onze krachtige beheerderstools kunnen managers makkelijk op grote schaal kluisjes beheren. Zo behoud je de controle en het overzicht.

Met de SmartLocker app kun je realtime de status van je kluisje inzien. Je kunt je kluisje openen/sluiten met een druk op de knop. Dankzij de deelfunctie kan je je kluisje met anderen delen, zonder dat zij het volledige beheer in handen krijgen. Sleutel kwijt? Dankzij de fabrieksinstellingen optie binnen de app reset je makkelijk je kluisje, zodat anderen geen toegang krijgen.

De krachtige beheerderstools voor managers maken het mogelijk om een groot netwerk aan kluisjes gemakkelijk en efficiënt te beheren. Managers kunnen op afstand sleutels toevoegen en verwijderen, instellingen aanpassen en gegevens bekijken. Zowel voor kleine organisaties als enorme multinationals.

Galerij

3D Model

Voorafgaand het ontwikkelen van een product, moet je het product eerst ontwerpen. Wij hebben het SmartLocker-bord ontworpen als een modulair en gebruiksvriendelijk product. Deze video geeft dit weer aan de hand van de “For School”-uitvoering.

Het verslag

Het verslag is natuurlijk het eindresultaat van een mooi profielwerkstuk. Ons verslag is digitaal in te zien en te downloaden via onze STACK.

Cover SmartLocker Verslag

SmartLocker-App

De SmartLocker-app hebben we ontworpen en ontwikkeld met gebruikersgemak in ons achterhoofd. Echter, staat veiligheid bij ons voorop. Met de app kunnen gebruikers hun kluisje op afstand beheren. Zo kan het kluisje op dit moment worden geopend/gesloten, gedeeld, herstart en teruggezet naar fabrieksinstellingen.

Tevens kunnen beheerders handmatig het rooster van een kluisje overrulen. Doordat de berekeningen worden uitgevoerd op de server van SmartLocker, kunnen we in de toekomst makkelijk nieuwe functies toevoegen.

Op dit moment kan de webapp voor het POC-Model worden getest via onderstaande button. Log hier in met “demo” als gebruikersnaam en wachtwoord, en een willekeurig telefoonnummer voor de tweestaps verificatie.

Demovideo

De theorie achter de SmartLocker is leuk, maar een werkend product is natuurlijk veel leuker! De demovideo laat zien hoe de SmartLocker en de app werken, om zo een goed beeld te geven van de functionaliteit van de SmartLocker. Het model wat in de demovideo wordt uitgelicht is het “For School”-model.

Dit is een tijdelijke video, er komt op korte termijn een betere video beschikbaar!

Contact

Neem contact met ons op indien u vragen en/of opmerkingen heeft, indien u van de profielwerkstuk wedstrijd bent of als u ons profielwerkstuk ergens wilt laten zien!
Mike Brachten staat namens SmartLocker voor u klaar!