Het kluisje 2.0

Modulaire en slimme slotmechanismen voor iedere toepassing.

Video

3D Model

Bekijk onze 3D-productvideo om een indruk te krijgen van de kracht van de SmartLocker in gebruik.

Video

Demo

Krijg een goede indruk van de functionaliteit van het SmartLocker For School prototype. Bekijk de video nu.

Document

Verslag

Lees onze uitgebreide technische specificatie van de SmartLocker en het ontwerpproces ervan.

SmartLocker in a nutshell

Met ons SmartLocker bord leveren we maatwerk in slimme slotmechanismen. Met ons modulaire SmartLocker bord leveren we een platform voor het slimmer maken van vrijwel ieder slot of kluisje. Tevens hebben we uitvoeringen samengesteld waarvan wij denken dat de onderdelen optimaal kunnen samenwerken.

SmartLocker for School is een uitvoering van SmartLocker. Het is een slim kluisje met RFID en Wi-Fi technologie, een LCD Scherm en een TFT Scherm. Door het toevoegen van de RFID lezer, kunnen eindgebruikers het kluisje ontgrendelen met behulp van bijvoorbeeld een pas, sleutelhanger of mobiele telefoon. De Wi-Fi chip zorgt ervoor dat gebruikers ook met behulp van onze app hun kluisje kunnen beheren. Door onze krachtige beheerderstools kunnen managers makkelijk op grote schaal kluisjes beheren. Zo behoud je de controle en het overzicht.

Met de SmartLocker app kun je realtime de status van je kluisje inzien. Je kunt je kluisje openen/sluiten met een druk op de knop. Dankzij de deelfunctie kan je je kluisje met anderen delen, zonder dat zij het volledige beheer in handen krijgen. Sleutel kwijt? Dankzij de fabrieksinstellingen optie binnen de app reset je makkelijk je kluisje, zodat anderen geen toegang krijgen.

De krachtige beheerderstools voor managers maken het mogelijk om een groot netwerk aan kluisjes gemakkelijk en efficiënt te beheren. Managers kunnen op afstand sleutels toevoegen en verwijderen, instellingen aanpassen en gegevens bekijken. Zowel voor kleine organisaties als enorme multinationals.

Probeer onze SmartLocker-app nu zelf uit!

Met de SmartLocker-app kunnen gebruikers hun kluisje op afstand beheren. Zo kan het kluisje op dit moment worden geopend/gesloten, gedeeld, herstart en teruggezet naar fabrieksinstellingen. Beheerders kunnen tevens alle kluisjes binnen het netwerk op afstand beheren.

Op dit moment kan de webapp voor het Proof of Concept-Model worden getest. Log in met “demo” als gebruikersnaam en wachtwoord, en een willekeurig telefoonnummer voor de tweestaps verificatie.